Circuit Coaching

Wil je ervaren hoe het voelt om het maximale te halen uit een snelle, sportieve wagen ? Dan hebben wij een idee voor je: waarom commerciële partners en/of medewerkers niet eens laten genieten van een heuse ‘circuit experience’? Wedden dat ze er jaren later nog over spreken?

Voor wie op zoek is naar een actieve VIP-organisatie is een dergelijke ‘circuit experience’ op maat gesneden. Bij deze incentive rijden zowel jij als je gasten mee als passagier aan de zijde van Philippe Bonneel in een échte racewagen en op een écht circuit, zodat je bijzonder letterlijk ervaart waar het bij racen allemaal om draait. De adrenaline opstoot, remmen op het allerlaatste moment, gieren door de bochten aan hoge snelheid, de geur en het geluid van racen, … het zijn maar enkele van de zaken die gegarandeerd indruk zullen maken. Dit alles uiteraard met de grootste mogelijke aandacht voor ieders veiligheid, maar dat spreekt eigenlijk vanzelf.

Zin om deze verbluffende ervaring te beleven? PB2828 Racing is je voorkeurspartner hiervoor. Deze incentives gaan door tijdens de week, op een circuit naar jouw keuze. Indien je dit wenst, kan de wagen in de kleuren gezet worden van uw bedrijf. Alles is mogelijk. Wij voorzien eveneens de catering, met een lunch ’s middags en dranken de ganse dag door.

PB 2828 Racing
T +32 470 01 93 08
philippe@pb2828racing.com