PB 2828 Racing

Incentives en events op uw maat,
waar en wanneer u dat wilt

Op zoek naar een leuke incentive of event voor uw klanten of medewerkers? Aarzel dan niet en klop aan bij PB 2828 Racing. PB 2828 organiseert exclusieve en gepersonaliseerde incentives en events in binnen- en buitenland, waardoor u de banden met zowel uw klanten als medewerkers nauwer aanhaalt. De activiteiten kunnen opgesplitst worden in twee onderdelen. Enerzijds is er de sportsponsoring en anderzijds zijn er exclusieve incentives die volledig losstaan van het ‘racing’-gebeuren.

PB 2828 Racing was jaren actief in de Belgian Touring Car Series, met als hoogtepunt een vice-kampioenstitel en een overwinning tijdens de 12 Uren van Spa 2009 in de 2-liter klasse. Autosportsponsoring is een exclusieve manier om uw bedrijf in de kijker te zetten. Als u een event voor uw VIP-klanten of medewerkers op de belangrijkste races van het kampioenschap boekt, dan wordt dit gegarandeerd zeker een dag om nooit te vergeten. U geniet bovendien van een hoogstaande VIP-catering, shuttle vervoer, exclusieve rondleidingen rond het circuit met deskundige uitleg, een “meet and greet” met de piloten en toegang tot de pitbox, waar u het team live aan het werk kunt zien tijdens een race… Uw gasten worden een ganse dag tot in de puntjes verwend!

Anderzijds organiseren we exclusieve incentives die volledig los staan van het “racing”-gebeuren. Sommige bedrijven kiezen voor deze formule, omwille van de flexibiliteit en het exclusieve karakter van deze incentives. Wil u met uw klanten ijsracen, met mythische GT’s (zoals Lamborghini en Ferrari) rijden op circuit, een wegbeheersingscursus volgen of ze als passagier laten proeven van enkele rondjes op het circuit van Zolder met een echte racewagen…? Aarzel dan niet en contacteer ons, alles is immers mogelijk en aanpasbaar aan uw wensen. Ook voor VIP-arrangementen voor de belangrijkste autosportevenementen in binnen- en buitenland kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Enkele voorbeelden: de Grote Prijs F1 in Spa of Monaco, het Wereldkampioenschap FIA-GT, de 24 Hours Spa Francorchamps,…)

PB 2828 Racing
T +32 470 01 93 08
philippe@pb2828racing.com