Road Coaching

Altijd al willen weten hoe je maximaal plezier haalt uit het – veilig – rijden met een sportieve wagen? Dan is road coaching wellicht iets voor jou! Om de ideale coach te vinden, hoef je alvast niet ver te zoeken. Met Philippe Bonneel, een ervaren rot in het racen op circuit, haal je vast en zeker het beste uit je aankoop.

Goed, je hebt jezelf een sportieve wagen aangeschaft. Maar dan is het wel zaak om daar op de meest verantwoorde manier mee te rijden, voor optimaal genot. Na de best mogelijke opleiding road coaching dus.

We kennen allemaal de voorbeelden van idioten die met supercars de meest waanzinnige dingen uithalen op de baan. Om meteen te stellen waarover het gaat: road coaching heeft hier niets mee te maken, net zomin als het dat heeft met een rijschool. Waar het om draait, is dat je de nodige tips en tricks aangereikt krijgt wanneer je met zo’n ‘monster’ rijdt. Er wordt bijgevolg aandacht besteed aan vele aspecten die belangrijk zijn bij het besturen van een krachtige wagen en op datgene waarop de chauffeur moet letten op de baan.

PB2828 Racing biedt ook coaching op circuit aan. Vraag gerust informatie aan

Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact op.

PB 2828 Racing
T +32 470 01 93 08
philippe@pb2828racing.com