VIP-Evenementen

Waarom telkens weer kiezen voor, pakweg, loges in de één of andere voetbaltribune of arrangementen tijdens wielerwedstrijden? Ook op een racecircuit valt heel wat te beleven en krijg je bovendien de mogelijkheid je genodigden een onverwachte en totaal andere totaalervaring aan te bieden.

Tijdens raceweekends organiseert PB2828 Racing daarom VIP-evenementen. Deze vinden altijd plaats op een zaterdag of een zondag, al naargelang de wedstrijd waar het team aan deelneemt.

Als partner van PB2828 Racing word je tijdens zo’n weekend flink in de watten gelegd en krijg je de kans je commerciële partners en/of medewerkers onvergetelijke indrukken te laten opdoen. Een hele dag lang is alles voor jou en je genodigden geregeld, van een VIP-parking, shuttledienst, tickets voor de algemene ingang, de paddock en de tribunes, tot en met catering van het hoogste niveau.

Het begint met een stevig ontbijt en omvat tijdens de dag diverse maaltijden van topkwaliteit, gecombineerd met kwaliteitstwijnen en andere dranken. Bovendien zie je het team van heel dichtbij aan het werk, ervaar je op de eerste rij waar racen om draait, mét de nodige uitleg van de experts in het team en de piloot zelf. En uiteraard wordt je partnership uitgebreid belicht voor de overige genodigden en ontstaat er een uitgelezen netwerkgelegenheid in een zeer ontspannen sfeer.

PB 2828 Racing
T +32 470 01 93 08
philippe@pb2828racing.com